Hyundai представи MPV Hexa Space в Делхи

Общи 06 януари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4885 посещения | без коментари

Корейският автомобилопроизводител Hyundai Motor Company представи за първи път най-новата си разработка - концепцията за многофункционален автомобил (MPV) Hexa Space. Световната премиера на модела, който революционизира използването на вътрешното пространство, се състоя в рамките на автосалона в Ню Делхи.
Hexa Space, който носи кодовото название HND-7, въплъщава характерния дизайнерски стил на Hyundai “флуидна скулптура“, включително дръзките характерни линии на страничните панели. В интериора на Hexa Space се открояват други елементи на фамилния дизайн като характерната шестоъгълна решетка на Hyundai, използвана при оформлението на седалките.
Седалките предоставят възможност за различни интериорни конфигурации, за да повишат комфорта, да осигурят простора на лимузина или да увеличат товарното пространство. Предвидена е възможност за прибиране на седемте седалки при особено обемисти товари или на всичките осем в случай на къмпингуване в автомобила.
Излизането от Hexa Space е лесно благодарение на новаторския дизайн на вратите. Задните се повдигат и се плъзгат назад, създавайки широко входно пространство от двете страни.
Интериорът на Hexa Space се допълва от високотехнологични характеристики, включително централна конзола с екран със сензорно управление, превключване на предавките с бутон и система за йонизиране и пречистване на въздуха.
Въпреки просторния си интериор Hexa Space запазва малка обща широчина, която е от ключово значение при маневриране в оживения трафик. Концепткарът използва платформата на компактния модел Hyundai ix20 и е съвсем малко по-широк.
Hexa Space е дълъг 4300 мм, широк 1820 мм и висок 1647 мм, което му осигурява впечатляващо пространство за главите на пътуващите. Междуосието на модела е 2750 мм, а гумите са 19-инчови. Hexa Space се задвижва от 1,2-литровия мотор на Hyundai Kappa GDI, куплиран с шестстепенна автоматична трансмисия.

 
Ключови думи:   hnd, hyundai, hyundai motor, hyundai motor company
 

Снимки


 

Задава се Juke-S Задава се Juke-S
09 януари 2012
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте