Hyundai спечели Златната награда EuroCarBody за 2011 с i40

Общи 25 октомври 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3380 посещения | без коментари

Hyundai i40 беше удостоен с престижната Златна награда на тазгодишната конференция EuroCarBody, която се състоя край Франкфурт, Германия, оставяйки след себе си девет от най-големите производители на Европа и Япония.
Hyundai спечели главната награда, която се счита за най-високото отличие в автоиндустрията, още при първото си участие в конкурса.
Домакин на проявата беше Automotive Circle International – организация, включваща главните доставчици и производители на автомобили. Носителите на различните призове бяха определени от над 500-те присъстващи делегати, сред които имаше експерти от автоиндустрията от цял свят.
Съдиите оцениха напредничавото машиностроене и ефективната разработка на материали, както и производствената ефективност на модела i40, който събра 37,98 при максимум 50 точки. Най-сериозният му съперник, който се нареди втори - Audi A6, завърши с 35.86 точки, а Mercedes B-Class остана трети с 34.66 точки.
Използването на високоякостна стомана и подобрени съединителни елементи в конструкцията от Hyundai означава, че лекото купе на i40 се отличава с висока ефективност на абсорбиране на енергия, което осигурява по-голяма сигурност на пътниците в случай на катастрофа – характеристики, оценени от журито.
В конкурса участваха модели на Audi, BMW, Ford, Mazda, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Land Rover и Volkswagen.
Hyundai i40, който се предлага във вариант комби, а от края на годината – и като седан, е проектиран и разработен в Европа специално за европейския пазар. Широкообхватният пакет на Hyundai „5 години тройна грижа“ осигурява на европейските купувачи на i40 абсолютно спокойствие, предлагайки петгодишна гаранция без ограничение на пробега, пет години безплатна пътна помощ и пет години безплатни прегледи на техническото състояние на колата.

 
Ключови думи:   Audi A6, hyundai, mercedes
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте