Infiniti IPL G Coupe „надбяга” хеликоптер (Видео)

Общи 01 февруари 2011 | Auto-Press.net A- A+ 9113 посещения | без коментари

Източник: www.infinitibg.bg

Надпреварата между автомобил и хеликоптер обикновено е епизод от остросюжетен трилър, най-често създаден с помощта на най-новите технологии за специални ефекти в киното.
Проведеното съвсем наскоро състезанието между Infiniti IPL G Coupe и Bell 407 на пистата на регионалното летище на Ниагара, Онтарио обаче беше съвсем истинско и победител в него не на шега стана болидът на японската марка за луксозни спортни автомобили.

Скоростният двубой беше организиран от Infiniti Канада, за да бъде включен в единия от трите видеофилма, заснети с образователна и развлекателна цел и предназначени за канадската публика. Зад волана на първия автомобил от новата Infiniti Performance Line™ - IPL G Coupe с мощност 348 к.с. беше бившият автомобилен състезател Скот Гудиър, който има зад гърба си 20-годишен опит в различни пистови наддпревари, включително и в Индикар с автомобил, задвиждан от двигател на Infiniti.

В другите два филма бяха представени още два изключителни модела на Infiniti, предназначени основно за северноамериканския пазар – изцяло новия Infiniti QX56 2011 и Infiniti M56.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте