Infiniti започва продажби в Австралия през 2012

Общи 22 март 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1972 посещения | без коментари

Японската луксозна автомобилна марка Infiniti планира да започне продажбите на своята богата гама от седани, купета и кросоувъри в Австралия от 2012 година. Компанията се изяви като най-бързо развиващия се луксозен бранд в САЩ през миналата година и бързо разпростира дейността си по целия свят. Австралия е поредната крачка от експанзията на Infiniti след Западна Европа и някои южноамерикански и източноазиатски пазари.
От средата на 2012 любителите на луксозни автомобили ще могат да си купят модели на Infiniti с гарантирана поддръжка от новите центрове в най-големите градове на източното крайбрежие Мелбърн, Сидни и Бризбейн.
Първоначално на Зеления континент ще се предлагат впечатляващият спортен кросоувър Infiniti FX, спортният кабриолет и купето G37 и уникалният луксозен седан Infiniti M.
На 28 февруари Infiniti съобщи, че е постигнал маркетингово споразумение с шампиона във Формула 1 Red Bull Racing за сезоните 2011 и 2012. Така беше създаден един уникален съюз, насочен към престижни маркетингови и технически дейности, свързани с най-пресижната автомобилна надпревара в света. Първият старт от новия сезон е в неделя в Мелбърн.

 
Ключови думи:   g37, Infiniti, infiniti fx, red bull racing
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте