Infiniti и Bell & Ross с нова лимитирана серия ръчни часовници

Общи 08 септември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4460 посещения | без коментари

Infiniti представи лимитираната серия ръчни часовници BR02-8 Infiniti Carbon Case Purple 8 Pro Dial, създадени от специализираната в производството на часовници швейцарска фирма Bell & Ross. Това е вторият изключителен часовник на Infiniti след специалната серия BRO3-92 Instrument Phantom, която ознаменува миналогодишното представяне на мощния кросоувър Infiniti FX Limited Edition.
Елегантният часовник е проектиран, за да отбележи продължителното и успешно сътрудничество между Infiniti и Bell & Ross. Само 200 екземпляра от серията BRO2-8 Infiniti Carbon Case Purple 8 Pro Dial ще се предлагат в центровете на Infiniti в целия свят на препоръчителна цена от 3500 евро или 5080 щатски долара.
Стилните и изтънчени елементи личат ясно върху този изключителен часовник. Секундарната стрелка и цифрата осем, разположени върху матирания черен циферблат, имат флуоресцентно покритие в същия отличителен лилав цвят, използван от Infiniti по цял свят. Цифрата осем носи късмет в Азия и същевременно наподобява математическия знак за безкрайност и емблемата на производителя на автомобили, обърната на една страна. И тъй като това е наистина специален часовник, стоманената задна част е красиво гравирана с емблемата на Infiniti, която допълва дискретно надписа Bell & Ross.

 
Ключови думи:   bell ross, Infiniti, limited edition, Phantom
 

Снимки


 

Hyundai показа новия i30 Hyundai показа новия i30
08 септември 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте