Infiniti назначава жури от световни експерти за „Съревнованието за дигитално изкуство”

Общи 19 май 2011 | Speed-Press.com A- A+ 9870 посещения | без коментари

Infiniti, марката луксозни автомобили от Япония, определи жури от едни от най-известните световни имена в сферата на изкуството, дизайна и маркетинга, които да изберат шестимата финалисти от първата тема от Съревнованието за дигитално изкуство, което марката стартира наскоро.
To ще избере най-удивителните произведения на дигиталното изкуство измежду петдесетте най-изключителни творби по темата, номинирани от designboom и Infiniti. Всеки от шестимата участници, които стигнат до този етап от съревнованието, ще може да се наслади на уникалната привилегия да види творбата си, изложена в някои от най-красивите градове в Европа пред публика от повече от 1500 души по време на церемониите по откриване на нови Infiniti Центрове. Всички гости ще могат да гласуват онлайн за любимите си произведения, като по този начин ще бъде определен крайният победител за всяка тема, който ще получи награда от 10 000 евро.

 
Ключови думи:   designboom, Infiniti
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте