Infiniti предлага на феновете на Формула 1 два нови медийни инструмента

Общи 10 април 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3945 посещения | без коментари

Японската марка луксозни спортни автомобили Infiniti, основен партньор на неизменните шампиони във Формула 1 за последните две години – Себастиан Фетел и Red Bull Racing, разшири спектъра от възможности за любителите на най-престижната автомобилна надпревара на планетата с два нови медийни инструмента.
Днес в интернет пространството дебютира първият от тях – блогът Infiniti F1. Този информационен канал, собственост на Infiniti, ще предлага Формула 1 лайфстайл, новини от кухнята и подробности за всеки старт от шампионата. Всичко това е и изключително лесно за споделяне благодарение на приложенията, които осигуряват пряка връзка със страниците на Infiniti във Facebook, в Twitter и в другите социални мрежи.
Цялата информация, изображенията и видеоматериалите, достъпни от днес на интернет адреси www.infiniti.com/inspired-blog и www.infiniti-performanceteam.com/blog, са абсолютно безплатни и не са защитени от авторски права. Чрез RSS канала всеки, който се е регистрирал, ще може да получава актуализациите с въвеждането им в блога на смартфона или компютъра си.
Другата новост, осигурена от Infiniti на почитателите на Формула 1, е документалната поредица Infiniti Inspired Performers. В епизодите зрителите ще могат да видят пилотите на Red Bull Racing Себастиан Фетел и Марк Уебър в една напълно нова светлина – двамата ще разменят ролите си с други звезди на различни екстремни изживявания.
В първата част от поредицата преди старта в Шанхай след седмица - „Кунг-фу Фетел – Пилотажът на Дракона“, партньор на световния шампион във Формула 1 ще бъде холивудската актриса, модел и експерт по бойни изкуства Селина Джейд. Всички епизоди и свързаните с тях материали също ще бъдат достъпни чрез блога на Infiniti.
Освен това медийният център на Infiniti F1 ще продължи, както и досега, да осигурява коментари, анализи, снимки и видеоматериали на www.infiniti-performanceteam.com/media.


 
Ключови думи:   com blog, facebook, Infiniti, red bull racing, twitter
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте