Infiniti се включва в шоуто Red Bull Формула 1 Run Torinio 2011

Общи 29 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2585 посещения | без коментари

Източник: www.infinitibg.bg

Японската луксозна автомобилна марка Infiniti съобщи, че се включва в шоуто Red Bull Формула 1 Run Torinio 2011.

Като част от световно маркетингово споразумение с Red Bull Racing (обхващащо сезони 2011 и 2012 във Формула 1) Infiniti разполата с престижно брандиране върху състезателната кола RB7, върху облеклата на пилотите, върху екипировката на тима и силен план за маркетингови дейности, който позволява популяризиране на сътрудничество при множество различни случаи.
Планираното за събота, 30 април Red Bull Формула 1 Run Torino 2011 шоу е една изключителна възможност за неповторимо изживяване с колата-шампион във Формула 1 за 2010 година на Red Bull Racing по двукилометрово трасе в центъра на Торино.

Две Infiniti G Cabrio ще открият спектакъла, който ще даде на публиката в Торино възможност да се насладят на състезателните автомобили на Red Bull Racing, управлявани последователно от Марк Уебър и Хаймеа Алгесуари.

Шоуто ще започне в 15.00 часа, когато звездата Уебър ще пилотира едноместен болид по състезателното трасе, преминаващо по историческите улици на първата италианска столица. Стартът и фналът на обиколката ще бъдат на площад Виторио Венето, където ще бъде организирана и падок-зоната.

Събитието обхваща три обиколки и включва преминаване на мотоциклет, управляван от четирикратния световен шампион по акробатично управление Stunt Riding (2003, 2007, 2008, 2009) Крис Пфайфер, който ще впечатли публиката с уменията си.

В кервана са включени още един класически автомобил и състезателна кола, разработена от студенти от Торинския университет (Politecnico Torino).

Андреас Зигл, директор за Формула 1 в Infiniti, приветства възможността, която предоставя шоуто в Торино: Събитието в Торино показва истинската ефективност на партьорството ни с Red Bull Racing. Основната причина Infiniti да се ангажира с Формула 1 е голямата популярност на този глобален спорт. Infiniti бързо се разпростира в целия свят и географския отпечатък на Формула 1 се вмества в плановете за развитие на компанията. Фактът, че сме ангажирани със световните шампиони също помага, разбира се – между нас и Red Bull Racing съществува невероятна синергия – две марки-претенденти за първенство, водени от динамиката.

 
Ключови думи:   cabrio, red bull racing, torino
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте