Jaguar отново с комби - този път XF

Общи 06 юли 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4990 посещения | без коментари


Слуховете, че в семейството на големите котки отново ще има комби автомобил - XF Estate, курсират в пространството доста отдавна. Но доскоро те не получаваха официално потвърждение, докато преди дни шеф-дизайнерът на модела XF Андрю Веймън не заяви, че компанията наистина се занимава с подобна разработка на луксозен универсален автомобил.

Той не уточни кога точно новата кола ще се присъедини официално към гамата, но според него шеф-дизайнерът на Jaguar Ян Калъм ще приложи сериозни усилия, колата да е нещо действително особено. "Новата кола ще се различава поразяващо от всички останали подобни - ще има собствен характер и стил" - заяви Веймън.

За нас остава да следим какво наистина ще се случи, защото комбито Jaguar XF Estate има сериозна база да стане ужасяващ конкурент на Audi A6 Avant, BMW 5-Series Touring и Mercedes E-Class Estate.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте