Jeep обнови класиката Wrangler

Общи 20 август 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1830 посещения | без коментари


Jeep разпространи снимки на версията 2011 година на класическия си модел Wrangler. Любимият на милиони в цял свят всъдеход идва с изцяло нови интериор и решен в основния цвят на конструкцията делим твърд таван.

"Иконата Jeep Wrangler продължава да става все по-добра и по-добра, коментира Майкъл Менли, президент и изпълнителен директор на Jeep. "Запазвайки ненадминатите си и легендарни качества, версията 2011 година демонстрира изцяло нов интериор, който предлага комфорт, удобства и гъвгавост. Като допълнение към това, версията Sahara предлага впечатляващ, изцяло нов, решен в основния цвят на конструкцията твърд таван..., допълва той.

Основните новости в интериора на Jeep Wrangler 2011 са свързани с обновеният инструментален панел, новите компактни товарни отделения, подобрената ергономия и по-висококачествените материали. Външните огледала са с електрическо управление и подгряване, стъклата са по-големи, воланът е с нова мултифункционалност.


 
Ключови думи:   jeep, jeep wrangler, sahara
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте