Jeep пуска на пазара спецверсията Wrangler Unlimited Altitude Edition

Общи 26 април 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5950 посещения | без коментари

Jeep пуска в продажба спецверсията Wrangler, създадена на базата на модела Sahara. Новият Wrangler Unlimited Altitude Edition е получил брони в цвета на каросерията, черен интериор и специално създадени за него 18-инчови джанти с уникален дизайн. В цветово отношение автомобилът предлага 4 възможности за избор: черно, бордо, сребристо или бяло. Салонът на всъдехода също е решен в черно, а седалките са тапицирани с черна кожа, гарнирани и с контрастни червени ивици.
Под капака на спецверсията на Wrangler ще открием 3,6-литров двигател V6 с мощност 289 л.с., способен да развие въртящ момент от 352 Нм. Разходът на гориво е 11,2 л/100 км. Ще бъдат произведени всичко на всичко 4500 такива автомобила. Цената на Wrangler Unlimited Altitude Edition стартира от 33 740 долара, автомобилът ще се появи на пазара още през май.

 
Ключови думи:   jeep, sahara, wrangler
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте