Jeep украси Wrangler с дракон

Общи 24 април 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7815 посещения | без коментари

Драконът е чест мотив при автомобилните концепции, показани днес на изложението в Пекин. Верен на тази тенденция остана и Jeep, на чийто щанд е изложен концептуален Wrangler Dragon.
„Проектираме и разработваме автомобили за специфичните нужди и вкусове на китайските купувачи“, сподели Майк Манли, главен оперативен директор за азиатското подразделение на Jeep.
Jeep Wrangler Dragon е направен на базата на създадения за КНР Wrangler Unlimited Rubicon, боядисан в черно и с трикомпонентен твърд покрив. Оттам нататък са включени много характерни за местния вкус детайли в бронзово и златно.
Уникалните 18-инчови поръчкови джанти са изпълнени в черен мат с бронзови лъскави външни краища, обути в офроуд гуми. Другите златисти детайли са в капака на мотора, в болтовете за капака на горивния филтър и в задните фарове. Китайският дракон краси хълбоците на автомобила, както и центъра на колелата.
Черното и бронзово-златните мотиви продължават и в кожата на седалките. Таблото на автомобила е с пиано лак.
Въпреки че е дизайнерска концепция, разработена специално за Пекин, Jeep Wrangler Dragon би могъл да влезе в производство при запитване от страна на потенциални китайски купувачи.


 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте