Juliani Veela – новият италиански суперавтомобил

Общи 22 февруари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2326 посещения | без коментари

Компанията Juliani Automobili от Милано е разработила нов италиански суперавтомобил, който носи името Juliani Veela.
Представена като купе с 2+2 места и задно предаване, шасито на колата е тръбна рамка, а каросерията е направена от фибростъкло. Моделът е с независимо предно и задно окачване, с анти-ролбари и на двете оси и регулируеми амортисьори. Размерите на Juliani Veela са 4550 мм дължина, 1920 мм широчина, 1240 мм височина и 2620 мм междуосие. С багажно пространство от 520 литра тази кола ще бъде подходяща за дълги пътувания.
Предно разположеният двигател е 6,2-литров V8, генериращ 520 к.с. Масата на автомобила е 1160 кг, а съотношението мощност-тегло е съответно 448 к.с. за тон, близко до това на Bugatti Veyron.
Според производителя, Juliani Veela ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,4 секунди, до 160 км/ч за 7,6 секунди, а максималната скорост е 310 км/ч. За „закотвянето" на суперавтомобила е използвана спирачна система Brembo с 355-милиметрови дискове отпред и 330-милиметрови отзад.
Моделът е оборудван с 6-степенна механична скоростна кутия. Други характеристики включват тракшън контрол, който може да бъде изключен и лаунч контрол система. Интериорът се състои от две кожени седалки Recaro, интегрирана Apple iPad система за управление на радиото, мултимедийната система, навигацията и телефона. Също така интересна опция на борда е видеозаписващата система.

 
Ключови думи:   brembo, bugatti veyron, juliani, love, veela
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте