Kia Forte - първи официални снимки

Общи 07 юли 2008 | Auto-Press.net A- A+ 2613 посещения | без коментари

Новият седан на Kia - Forte, ще замени скоро на конвейера модела Spectra и ръководството на концерна реши да публикува първите официални изображения на новия си автомобил.

Дизайнът на модела е много съвременен и спортен. Някои от стилистичните решения на колата са взети назаем от двата концептуални модела на марката - KOUP и KEE. Особено интересна е предната част на модела с агресивната си броня, в която са интегрирани фаровете за мъгла.

Някои от водещите европейски издания видяха в Kia Forte известна прилика с Honda Civic, но като цяло работата на дизайнера на колата Петер Шрайер, работил и върху първото поколение на Audi TT и Volkswagen New Beetle, заслужава похвала.

Автомобилът, според предварителната информация, ще се комплектува с три бензинови мотора и ще влезе в магазините през началото на следващата година. Няколко месеца по-късно от Kia обещават да пуснат и двуврат вариант на Kia Forte.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте