KIA Sorento с 5 звезди за сигурност от американската администрация

Общи 26 септември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7860 посещения | без коментари

Най-продаваният модел на KIA Motors America (КМА) – рестилизираният 2014 Sorento CUV, получи възможно най-високата оценка (5 звезди) за сигурност и безопасност от американската администрация за национална сигурност по пътищата (NHTSA). Признанието се базира на отличното представяне на модела на проведените краш тестове за челен и страничен удар.
В допълнение към наградата от NHTSA, новото Sorento бе определенo като Top Safety Pick от американската организация за безопасност по високоскоростните магистрали (IIHS). Моделът се произвежда в завода на KIA в Уест Пойнт, Джорджия, и е достъпен в 4 нива на оборудване.
KIA Sorento е конструиран на изцяло нова платформа и система на окачване. Предлага се с нов V6 двигател, по-обширно вътрешно пространство и лимитирано ниво на оборудване – SX Limited. Екстериорните промени се изразяват в рестилизирани предни и задни фарове с нови светлинни елементи, 17” и 18” алуминиеви джанти - с нова форма и дизайн, и 19” алуминиеви джанти серийно към пакетите SXи SX Limited.
Централната конзола, скоростният лост, измервателните уреди на таблото и меките повърхности в интериора са обновени. Sorento се предлага с щори на страничните задни стъкла, подгряване на предните и задните седалки, както и панорамен стъклен покрив. 2014 Соренто е първият модел на марката, оборудван със следващо поколение развлекателно-информационна система UVO.

 
Ключови думи:   cuv, kia, kia motors america, kia sorento, nhtsa
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте