KIA показа скици на изцяло нов луксозен седан

Общи 14 февруари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3825 посещения | без коментари

KIA Motors официално представи скици на изцяло новия флагман, който ще постави нови стандарти в дизайнерската концепция за луксозни седани.
Под кодовото име – KH, изцяло новият модел е първият седан на марката със задно предаване и комбинация от иновативен дизайн и високи технологии. Появата на KH е най-очакваната сред моделите на корейския бранд. Планираното лансиране на модела е през първата половина на настоящата година в Корея.
Дизайнерската стратегия за KH е “отличителен, модерен, изискан”, което се демонстрира от съвършена форма, високотехнологични модули и спортна осанка. С подчертана предна част, харизматична радиаторна решетка и фарове с модерна форма, моделът е поглед в бъдещия иновативен и предизвикателен имидж на марката. Профилът на KH е основнияj елемент, върху който се е концентрирал дизайнерският екип на KIA. Страничната линия създава усещане за простор и стабилност с подчертана динамика, а хромираните елементи придават на модела съвършен вид.


 
Ключови думи:   kia, kia motors
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте