KIA с рекорден ръст в продажбите си през март 2011 г

Общи 06 април 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2545 посещения | без коментари

KIA обяви рекорден обем продажби в Съединените щати през март тази година с 44 179 реализирани автомобила. КМА (KIA Motors Amerika) отчете значителен ръст от 44,7% в сравнение с месец март 2010 г. и приблизително 35% увеличение спрямо предходния месец февруари тази година.
Бестселърите на марката Sorento и Soul са с по 10 000 регистрирани продажби за изминалия месец март. Засилениятинтерес към KIA Sorento се наблюдава през последните няколко месеца, докато градският кросоувър Soul за първи път надхвърля 10 000 броя. От началото на годината до момента Sorento е лидер в класацията на KIA с реализирани общо 27 828 модела, следван от Soul с осъществени 22 057 продажби.

Значително присъствие на американския пазар бележат и последните попълнения в гамата на корейския бранд – Optima и Sportage. Продажбите на елегантния седан Optima се удвоиха спрямо миналата година и достигнаха 7000 броя, докато Sportage, който наскоро спечели титлата „Най-добрият нов кросоувър” от потребителите на сайта About.com, отбеляза значителен ръст с реализирани 4717 продажби.
Семейство KIA Forte – версия 2, 4 и 5 врати, увеличи продажбите си с 55% в сравнение с март 2010 г.
Нарасналото търсене на нови свежи попълнения в автомобилния бранш като KIA Optima, Sportage и Forte – 5 врати, спомогнаха на корейския автопроизводител да постигне най-високия резултат за 3-месечие с общо 104 774 продадени модела и да надхвърли рекорда от 97 955 единици, регистрирани през последното 3-месечие на 2010 г.

 
Ключови думи:   amerika, forte, kia, kia motors, kia sorento
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте