Lamborghini Gallardo LP 560-4 Bicolore: Дебют на салона в Катар

Общи 26 януари 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3165 посещения | без коментари

Броени дни преди началото на международното изложение в Женева (3-13 март) и лансирането на наследника на легендата Murciеlago, Automobili Lamborghini зарадва посетителите на Qatar Motor Show 2011 със световната премиера на новата лимитирана серия Gallardo LP 560-4 Bicolore.

Както подсказва самото име на автомобила, той е решен в двуцветен контраст на екстериора и интериора. Бъдещите собственици на Gallardo LP 560-4 Bicolore ще могат да избират между комбинации на черен таван и пет основни разцветки на основната част на купето- Giallo Midas, Arancio Borealis, Grigio Telesto, Bianco Monocerus и Blu Caelum.

Lamborghini Gallardo LP 560-4 Bicolore идва с V-образен, десетцилиндров задвижващ агрегат с максимална мощност от 560 конски сили и система за задвижване на четирите колела. Максималната скорост на движение е 325 км/ч, ускорението от 0 до 100 км/ч е осъществимо за 3.7 секунди.

В оборудването на Gallardo LP 560-4 Bicolore са включени почти всички налични в портфолиото на Lamborghini системи и "глезотийки- навигация, камера за задно виждане, карбон-керамични дискове, отопляеми седалки и други.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте