Litex Motors на Автомобилен салон София 2011

Общи 06 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3235 посещения | без коментари

На 10 юни, петък, от 19:00 ч, в зала 3 на Интер Експо Център София, на изложбения щанд на Litex Motors и Great Wall Motors (GWM), ще се проведе официалната премиера на автомобилната марка Great Wall за България. Поводът за събитието е старта на Автомобилен салон София 2011 (откриване от 18:00 ч.), в рамките на който българската компания, съвместно със своя международен партньор, ще представи богата гама от автомобили, включително моделите Great Wall, които ще се произвеждат в завода на Litex Motors край Ловеч.
Специално за премиерата ще пристигне изпълнителният директор на GWM г-жа Wang Feng Ying. На събитието са поканени да присъстват още представители на българското правителство, както и извънредният и пълномощен посланик на Китайската Народна Република Н. Пр. г-н Гуо Йеджоу.
Изложбеният щанд на Литекс Моторс заема площ от близо 450 м2. На него компанията ще покаже на българските потребители 9 експоната, сред които разновидности на пътнически автомобил, SUV, пикап и два концептуални автомобила, единия от които напълно електрически.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте