Lotus Europa - Диамантен...

Общи 13 септември 2008 | RS-Auto.bg A- A+ 1066 посещения | без коментари

Lotus представиха изцяло нова уникална диамантена серия Europa, оценена на 150 000 паунда (приблизително 266 500 долара). Това стана само няколко дни преди 60-годишнината на компанията, която ще бъде чествана на 14 септември. Диамантеният юбилеен Europa притежава серия козметични и механични подобрения – например уникалния скоростен лост, инкрустиран с диаманти, които от своя страна блестят на черния матиран фон.

Колата получава и нова кожена тапицерия и специално създаден панел с инструменти, които също притежава диамантени инкрустации в себе си. Отвън могат да се забележат затъмнени прозорци, сребристи джанти и емблема на Lotus с диаманти. Няма как да не се забележи и лъскавият черен цвят на колата, който е получен с помощта на серия миниатюрни стъклени парченца.

Lotus сега планират да покажат своя модел в щаба си в Хетел, Великобритания този уикенд. От съображения за сигурност обаче всички диаманти ще бъдат заменени с техни имитации. Въпреки луксозния си имидж колата остава истински спортист, способен да ускорява до 100 км/ч за по-малко от пет секунди и да достига максимална скорост от 235 км/ч.

Най-новият модел на Lotus е само един от много големи неща, случили се за компанията през последните няколко месеца. Все пак англичаните са решени да се представят достойно навръх 60-годишнината си. Миналия месец компанията вече съобщи, че се е обединила с британските тунинг специалисти от Project Kahn, за да създадат специален тунинг пакет за Elise. Преди това пък бе показан и изцяло новият Evora 2+2 GT, който междувпрочем в момента е във фаза на доразвиване.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте