Lurssen Quattroelle атакува от корицата на Yachting and Lifestyle

Общи 27 ноември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5820 посещения | без коментари

В последния за годината брой на Yachting and Lifestyle ви срещаме с хибридна мегаяхта и ви разкриваме името на новата лодка на Mercedes-Benz. Освен това сме представили проект на полски дизайнер. Позволихме си да наречем тази лодка „кашалот с платна“.
Рубриката „Навигатор“ традиционно ви среща с новостите на яхтения пазар – по-бързата от вятъра Lagoon 52, купето за влюбени в морето Prestige 450 и жизнерадостния Azimut 80.
Подробен тест ви запознава с качествата на новия Frauscher 858 Fantom, разработен от автомобилния дизайнер Михаел Киска, прочул се с проекта си KTM X-Bow.
В броя сме подготвили обзор на изложенията в Монако и Саутхемптън, запознали сме ви с новостите на яхтения пазар.
Корицата си украсихме с маститата шестпалубна германка от Lurssen със звучното италианско име Quattroelle. Ще видите и специална селекция от часовници, както и нашите стилни предложения за шопинг. Освен това ще пришпорите Porsche 911 Turbo, както стори това за нас спортният редактор на издателството Атанас Марков, когото вероятно познавате от БНТ2 като коментатор на Формула 1.
И още:Навигатор Lagoon 52Тест Frauscher 858 FantomНа абордаж Monaco Yacht ShowБизнес Роберто Кавали и неговата яхтаBoys` Toys Скоростен туризъм с Porsche 911 TubroСпорт Class 1

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте