Mansory Mercedes-Benz CLS 63 AMG на автосалона в Женева

Общи 13 март 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4095 посещения | без коментари

Немските тунери са сложили широк бодикит, който разширява предните и задните крила със съответно 50 мм и 80 мм. Към него влизат и странични престилки. А погледнат отпред, с новия си преден капак автомобилът изглежда, все едно почти всички повърхности по него са покрити с въглеродни нишки.
Отзад новата броня е с грамаден дифузьор, който заедно със задния спойлер увеличава натиска върху шасито, твърдят от Mansory. Издутият външен вид се допълва от 20-цоловите ковани джанти с гуми 265/30ZR20 отпред и 305/25ZR20 отзад.
Под капака се намира 5,5-литров V8 с двойно турбо, със стандартна мощност 557 к.с. и въртящ момент 799 Nm. Инженерите на Mansory са успели да напомпат двигателя до 640 к.с. и 900 Nm при 2000 до 4500 об./мин. Увеличената мощност е резултат от препрограмиран контролен блок на двигателя и използването на спортен въздушен филтър.
Има промени и по интериора - алуминиеви педали, кожени тапицерии, луксозни прагове на вратите и подови настилки с бродерия. По таблото и централната конзола има карбонови лайстни, а новият волан е с повишена ергономия.

 
Ключови думи:   Автосалон Женева 2012
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте