Mazda ползва коли от Nissan

Общи 29 януари 2007 | Auto-Press.net A- A+ 2876 посещения | без коментари

На вътрешния пазар в Страната на изгряващото слънце в шоу-румовете на Mazda постъпи нов модел семеен миниван, директно от заводите на Nissan - новото поколение на Nissan AD Wagon, но с емблемата на Mazda. Новото поколение Mazda Familia Van явно не e собствена разработка на японската марка собственост на Ford, но подобна практика има и при много други автомобилни производители.
Автомобилът е удобен и за използване като транспортно средство за снабдяване на малки фирми - в конфигурация с две седалки вътре могат да се превозват обемисти предмети с дължина почти два метра. Фактически в колата товарния обем се определя от двата размера - вътрешна дължина 1952 мм и височина 995 мм. За по-удобна работа в гърба на шофьорската седалка е монтирана стойка за лаптоп, има допълнителна жабка, секция за документация, държачи на чаши и други.
При Nissan колата се оборудва с бензинови двигатели 1,2, 1,5 и 1,8 литра, които остават, естествено и при автомобила, носещ емблемата на Mazda.
Цената на новия автомобил Mazda Familia Van или Nissan AD Wagon, в Япония е между 10 200 и 23 600 долара в зависимост от комплектацията и монтираното допълнително оборудване.

 
Ключови думи:   ford, mazda, mazda familia, nissan
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте