Mazda ще покаже и двете лица на новата Mazda3 в Детройт

Общи 11 декември 2008 | Auto-Press.net A- A+ 1393 посещения | без коментари

След като преди броени дни станахме свидетели на последователните премиери на изцяло новото поколение на Mazda3- първо на версията седан на изложението в Лос Анджелис, а след това и на хечбека на салона в Болоня, от централата на Mazda съобщиха, че двата автомобила ще бъдат изложени един до друг, за първи път, по време на международния форум в Детройт през януари.

И двете модификации на новата Mazda3 са по- дълги и по- високи от своите предшественици. При варианта седан, дължината достига 4580 мм, при хечбека е 4460 мм, а височината е 1470 мм. Привлекателният дизайн на модела е комбиниран с интериор, в който наблюдаваме нов мултифункционален дисплей, нови осветителни тела с функция за осветяване при влизане в колата, аудиосистема BOSE с десет говорителя и специален "гасител на външния шум, Bluetooth интерфейс, възможност за свързване на външно аудио устройство и др.

Mazda3 ще се предлага с двулитров и 1.6 литров бензинов мотор, които генерират максимални мощности от 150 и 105 конски сили, както и с познатият 1.6 литров тубодизел със 109 конски сили. Дебют при автомобила ще направи 2.2 литровият турбодизелов задвижващ агрегат, който обещава максимална мощност от 150 или 185 конски сили и среден разход на гориво от 5.4 до 5.6 литра на 100 километра.

Изцяло преработената и обновена Mazda3 ще бъде пусната в продажба на пазара на Страната на неограничените възможности през първата четвърт на следващата година.

 
Ключови думи:   mazda, mazda3
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте