Mazda3 с 3 милиона продажби за 7 години

Общи 27 май 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4460 посещения | без коментари

Mazda оповести неотдавна, че вече са продадени повече от 3 милиона продадени автомобили от нейната "3", при това само за седем години от две поколения.
Без излишен шум, за разлика от някои от нейните сънародници, Mazda продължава да има важно значение за световния пазар. И ако първоначално известността на марката дойде от роудстъра MX-5, именно през последните години цялостната гама на Mazda3 спечели доверието на милиони клиенти.
Производителят от Хирошима обяви в края на април, че вече са произведени 3 милиона коли от Mazda3. Впечатляващ резултат, постигнат за седем години и десет месеца и то само от две поколения – първата "3" се появи на бял свят през 2004 г.
С тези показатели Mazda3 вече държи рекорда по скорост на продажби сред всички модели в актуалната гама на Mazda - примерно от модела MX-5 са продадени 900 000 единици за 22 –годишната му кариера – и постижението на „тройката” представлява една трета от общите продажби на марката.
Mazda3 се произвежда в три предприятия, в завода на Mazda в Хофу, Ямагуши (който произвежда всички „3” за Европа), Япония, във фабриката Changan Ford Mazda Automobile (CFMA) в Нанжийн, Китай, и накрая в завода AutoAlliance, намиращ се в Тайланд.

 
Ключови думи:   cfma, changan ford, ford, ford automobile, mazda, mazda automobile, mazda3, mx 5
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте