Mercedes-Benz AMG праща в Кан златни лимузини

Общи 23 май 2012 | Speed-Press.com A- A+ 10210 посещения | без коментари

Mercedes-Benz AMG предоставя на кинофестивала в Кан златни лимузини и SUV. Оцветените в златист цвят автомобили съответстват напълно на духа на фестивала, който за 65-и пореден път ще връчи „Златната палма”. Наред с това всички желаещи ще имат възможност да проведат тест-драйв с различни модели от моделната гама на AMG из френската Ривиера.
Интересното е, че Mercedes-Benz не за първи път през тази година украсява свои автомобили в златист цвят: в края на април латвийската компания Dartz, специализирана в производството на бронирани всъдеходи, обяви пускането на специална версия Gold Aladeen Edition, посветена на главния герой на новия филм „Диктатор”, чиято роля изпълнява актьорът Саша Барон Коэн. Ще бъдат направени общо 10 такива автомобила. Златните всъдеходи – техни копия, участващи в кадри заедно с адмирал Аладин, могат да бъдат купени за 750 000 долара. „Най-скъпата бронирана машина в света”, обявена като най-бързия и маневрен златен луксозен всъдеход, може да отблъсне изстрели от картечница 50 калибър и стъкла с дебелина 7,6 сантиметра. В интериора на автомобила е използвана ценна дървесина и се предлага минибар с хладилник за шампанско. Седалките притежават вибромасаж, тапицирани са ръчно с кожа. На просторните задни седалки могат да се настанят „до шест похитени актриси”. Най-евтиният вариант на позлатения всъдеход може да бъде купен за 500 000 долара.

 
Ключови думи:   dartz, gold, mercedes amg, mercedes benz, mercedes benz amg
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте