Mercedes-Benz Vito E-CELL се доказа в Берлин и Щутгарт

Общи 19 януари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2895 посещения | без коментари

Тих, без вредни емисии и практичен – 100 електрически вана Mercedes-Benz Vito E-CELL доказаха своите достойнства в ежедневната работа при клиенти в Берлин и Щутгарт. Първият ван в света със заводски монтирана електрическа задвижваща система е в експлоатация в реални условия в немската столица от есента на 2010 г., а в Щутгарт – от началото на 2011 г. Окончателните данни от справката в края на промоционалния период показват: Vito E-CELL е идеален за градски условия, особено за централната част и тесните градски улици. Автомобилът превърна в реалност идеята за шофиране в товарния трафик БЕЗ вредни емисии.
Интелигентната технология за зареждане на батерията на Vito E-CELL е базирана на зарядния комуникационен панел на Smart (SCCU). Технологията оптимизира баланса на CO2 с енергия, добита от възобновяеми източници и дори използва излишъка от вятърната енергия (Wind-to-Vehicle/W2V). Технологията на зареждане може да бъде програмирана и така, че да намалява тарифата за електричество до благоприятните оперативни разходи.
И на двете места на употреба крайната оценка за Vito E-CELL от страна на водачите е изключително позитивна. Характеристиките при управление, сцеплението, стабилното ускорение без нужда от превключване на скорости и продължително спиране са сред най-високо оценените параметри. Водачите не са подминали с отличната си оценка и тихата работа на автомобила. Единственото неудобство на безшумната система е, че не всеки път останалите участници в движението чуват приближаването на вана, което според шофьорите изисква по-голяма бдителност и повече предвидливост в общия стил на каране на всички водачи.


 
Ключови думи:   mercedes benz, mercedes benz vito, mercedes vito, sccu
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте