Mercedes GL-Class Grand Edition

Общи 27 май 2011 | Auto-Press.net A- A+ 5445 посещения | без коментари

Mercedes-Benz разпространи информация за новата лимитирана серия Grand Edition на луксозния си всъдеход GL-Class, която ще се предлага на цена от 80 206 евро за версията GL 350 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY.

Основни акценти при Mercedes GL-Class Grand Edition са стилните апликации по екстериора, двадесетцоловите джанти, двуцветното решение на кожената тапицерия, дървените орнаменти в интериора и други. Лимитираната серия идва с тонирани предни светлини, лицева решетка с черни ламели, обновена предна броня с интегрирани диодни дневни светлини, водачът и пътникът отпред ще могат да разчитат на комфортни подглавници, вътрешността е с индиректно осветление, педали с гумени подложки и други.

В екипировката на всеки един от представителите на Mercedes GL-Class Grand Edition са включени система PARKTRONIC, 4MATIC система за задвижване на четирите колела, какот и въздушно окачване AIRMATIC, което е в състояние да гарантира отстояние от пътя от до 307 мм.

Mercedes GL-Class Grand Edition идва във версии GL 350 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY, GL 350 BlueTEC 4MATIC (81 396 евро), GL 450 4MATIC (91 868 евро) и GL 500 4MATIC (99 127 евро).

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте