MINI One D с пазарен дебют през септември

Общи 02 юли 2009 | Auto-Press.net A- A+ 1533 посещения | без коментари

През септември тази година, в Европа ще стартират продажбите на новото Mini One D. Освен с впечатляваща горивна икономичност, новото предложение на компанията ще гарантира и привлекателна цена, благодарение на новото си базово изпълнение.

Задвижването на новото Mini One D се осъществява с помощта на двигател, разработен на базата на 1.6 литровото дизелово сърце на MINI Cooper D. Моторът гарантира максимална мощност от 66 кВт или 90 конски сили при 4000/мин, и максимален въртящ момент от 215 Нм при 1750/мин. Мъникът е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 11.5 секунди и да развие максимална скорост на движение от 182 км/ч.

В стандартното оборудване на MINI One D са включени шестстепенна механична трансмисия с индикатор за оптимално превключване на отделните предавки, филтър за твърди частици, Brake Energy Regeneration, Auto Start Stop Function и други. Благодарение на тях, мъникът е в състояние да измине 100 километра с минималните 3.9 литра гориво, като в същото време отделя само 104 грама СО2 на километър.

 
Ключови думи:   auto start, mini cooper, mini one, regeneration
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте