MINI с концептуален електроскутер в Париж

Общи 09 септември 2010 | Auto-Press.net A- A+ 2225 посещения | без коментари

Oсвен с досегашните четири MINI ще зарадва почитателите си и с две колела! Марката ще представи на автосалона в Париж зареждащ се от елмрежата концептуален скутер. Машинката е наречена MINI E Scooter Concept и предлага намалени по размер дизайнерските "гени" на MINI, сред които огромният скоростомер, овалните огледала и квадратни задни светлини. Използването на хром и други материали правят скутера незабавно разкриваем член на фамилията MINI.

Цветовата схема на машината в сиво и фосфорно зелено е взета назаем от електроколата MINI E, както и идеята за задвижването - електромотор интегриран в задното колело, захранван от компактен литиево-йонен акумулатор под седалката. Той може да бъде зареждан от всеки стандартен A/C конектор през развиващ се кабел от задната част на скутера.

На автосалона ще видим два варианта на скутера, като при получаване на позитивна реакция от публиката някой от тях много скоро може да бъде качен и на конвейера за производство.

 
Ключови думи:   scooter
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте