Motor Show доминира в турнира по футбол “90 години Citroen”

Общи 06 октомври 2009 | Speed-Press.com A- A+ 679 посещения | без коментари

Отборът на списание Motor Show завърши на второ място в първия турнир по минифутбол за купата на Citroen. След драматично развитие на финала тимът на единственото DriveStyle списание у нас падна с дузпи от отбора на “24 часа”.

Турнирът, организиран по случай 90-годишния юбилей на компанията Citroen, започна на 3 октомври (събота) точно в 9:30 часа на стадион “Академик”. Участваха седем отбора, разделени на две групи. След теглене на жребий Motor Show попадна в по-силната група заедно с “Ринг TV”, “Нова TV” и домакините от “Автомотор Божурище” – най-големия център на Citroen в България. Още в първия мач от груповата фаза жребият съпостави двата най-силни отбора – Motor Show срещу “Ринг TV”. Мачът, естествено, завърши с категорична победа на автомобилните журналисти от Motor Show с класическото 3 на 0. В следващите два мача отборът се изправи срещу “Нова TV” (1:1) и “Автомотор Божурище” (3:1) и със 7 спечелени точки оглави групата и се класира директно на финала.

В изключително драматичния финал отборът на “24 часа” поведе с 3:0 на Motor Show, но след почивката и напътствия от треньорския щаб на терена излезе променен Motor Show, който категорично надигра съперника и изравни: 3:3 в редовното време. Така рулетката на дузпите реши, и реши в полза на “24часа” с общ резултат 8-7. Но многобройните зрители бяха категорични, че Motor Show играе най-техничния и атрактивен футбол.

На малкия финал в борба за третото място излязоха аутсайдерите от “Автомотор Божурище” и “Автомотор Дианабад” в двубой, доминиран от “Божурище”, взел бронза в турнира.

По случай 90-годишния юбилей на Citroen вносителят на френската марка в България “Автомотор Корпорация” организира и турнир по тенис, който обаче бе отложен поради лошите метеорологични условия.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте