Mеgane R.S. облече цветовете на Red Bull Racing

Общи 21 май 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4430 посещения | без коментари

Renault и Red Bull Racing честват своята трета съвместна титла при конструкторите във Формула 1 с представянето на лимитираната серия Mеgane R.S. Red Bull Racing RB8. Тя ще се предлага в 26 държави. Продажбите във Франция ще започнат в края на юни, като цените ще стартират от 36 000 евро.
Втора поредна година Mеgane R.S. ще се „облече“ в цветовете на Red Bull Racing. Ексклузивната Crеpuscule Blue боя е вдъхновена от тези на отбора, а Red Bull Racing графиките отзад и отстрани са допълнителни отличителни характеристики на тази лимитирана серия. Благодарение на екстериорните Platinum Grey детайли (F1 сплитер, дръжки на вратите, кутии на страничните огледала и заден спойлер), които чудесно хармонизират с цвета на купето, автомобилът има спортно-елегантно излъчване. Монохромният лавров венец на задните странични прозорци напомня за Световната титла при конструкторите за 2012.
Интериорът също се отличава с ексклузивни елементи като Red Bull Racing брандиране върху алуминиевата облицовка на праговете и стелките. Същото лого се появява върху подглавниците на седалките Recaro, които са облицовани с нова кожено-платнена тапицерия.
Mеgane R.S. Red Bull Racing RB8 е стандартно „обут“ със същите Bridgestone гуми, които помогнаха на Mеgane Trophy да запише нова рекордна обиколка на „Нюрбургринг“. Високоскоростните гуми са монтирани на ексклузивни 19-цолови черни лети джанти със сиви ивици.
Лимитираната версия е с вграден в таблото R-Link мултимедиен таблет. Шестте функции на системата (навигация, телефония, мултимедия, автомобил, системи и R-Link Store каталог за приложения) се контролират чрез сензорния дисплей, функцията за гласови команди или чрез джойстика, разположен на централната конзола. Таблетът се зарежда със специална Red Bull Racing начална страница. Освен това част от информацията се изобразява в 3D формат, а данните от него могат да се записват на USB стик.
Заедно с R-Link сега се предлага и 2.0 версията на R.S. Monitor, която феновете на спортното шофиране ще оценят високо. Благодарение на TomTom Live навигационната система, която е вградена в R-Link система, на собствениците вече няма да се налага да избират между това дали да използват навигацията, или бордовата телеметрична система.
Лимитираната версия предлага в един пакет същите фундаментални характеристики на Mеgane R.S., в това число Cup шаси, диференциал с ограничено приплъзване, 2.0 16V двигател с 265 к.с. със Stop&Start (разход на гориво: 7,5 л/100 км* / CO2 емисии: 174 г/км*) и запазената марка технологии на Renault Sport.
Лимитираната серия Mеgane R.S. Red Bull Racing RB8 ще бъде изтеглена от пазара на 30 септември 2013.

 
Ключови думи:   platinum, red bull racing, renault
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте