Nikon 1, скорост 60 кадъра в секунда

Общи 21 септември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6915 посещения | без коментари

Най-бързият сериен фотоапарат в света идва на българския пазар от края на октомври. Nikon 1 е инструмент за снимане от ново поколение, разработено буквално от нулата. Производителите смятат, че с него ще се промени концепцията за любителски фотоапарати. Скоростта му от 60 кадъра/сек го превръща в най-бързия сериен модел в света. Другите му силни козове са интелигентно меню, стилен дизайн, нови функции за снимки, които буквално оживяват и възможност за правене на статични снимки по време на работа във видео режим, без да прекъсвате клиповете. В лицето на този фотографски аналог на i-phone на дневен ред идват новите усъвършенствани фотоапарати със сменяеми обективи (A-CIL). Засега на купувачите са предоставени три различни възможности за обективи, като много скоро гамата ще се увеличи.
През 1948 г. Nikon пуска първия си модел просто като №1.
Засега новият фотоапарат ще се предлага в две версии –J1 и V1, който е с възможност за вграждане на допълнителни аксесоари. Вече са ясни и българските цени на моделите 999 лв. за първия и 1499 лв. От представителството на Nikon се надяват първите бройки да бъдат налични от 20 октомври.

 
Ключови думи:   Nikon
 

 
 

Коментари

 
+0

Положителни: 0
Отрицателни: 0


 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте