NISSAN 370Z 2011: Фактите

Общи 01 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2200 посещения | без коментари

"Версията 2011-та година на 370Z развива върху основата на един от най-популярните спортни автомобили на пазара, като добавя още по-голямо удоволствие от управлението, коментира Саймън Томас, старши вицепрезидент на подразделението Продажби и Маркетинг на Nissan Europe. "Назависимо дали търсят въздуха в косата или вълнението от управлението на едно истинско купе, Nissan 370Z е готов да отговори на всички изисквания, допълва Томас за качествата на версията 2011-та година на 370Z Coupe и Roadster.

Основните промени в еволюцията 2011-та година на Nissan 370Z са свързани с оптимизирането на окачването, подобряването на шумо- и виброизолацията при версията Coupe, комбинирането на камера за задно виждане със сателитна навигационна система, интегрирането на система за наблюдение на налягането на въздуха в гумите, въвеждането на специален "снежен режим на поведение на автоматичната предавателна кутия и други.

Промени се наблюдават и в самите габарити на версията 2011-та на Nissan 370Z. Дължината на автомобила е 4245 мм, а междуосието е 2550 мм, което е с 10 сантиметра по-малко в сравнение с предшественика. Височината на колата е намалена със сантиметър, а ширина е увеличена с 3 сантиметра.

За задвижването на Nissan 370Z 2011 се грижи познатият 3.7 литров, V-образен, шестцилиндров двигател, който генерира максимална мощност от 328 консик сили и максимален въртящ момент от 366 Нм. Клиентите могат да избират между шестстепенна механична или седемстепенна автоматична предавателна кутия.

В екипировката на автомобилите са включени специално разработени за модела спортни гуми Yokohama Advan с размери 225/50 R18 отпред и 245/45 R18 отзад, спирачна антиблокираща система, спирачен асистент, система за разпределение на спирачното усилие, спортни спирачни апарати, стартиране на двигателя с бутон и други.

 
Ключови думи:   a2, bd, nissan, nissan 370z, nissan europe, roadster
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте