Nissan вдига цените на електромобила си Leaf в САЩ

Общи 21 юли 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6715 посещения | без коментари

Японската компания Nissan от тази есен започва продажбите в САЩ на обновения си електромобил Leaf. Представителството на концерна съобщава, че Leaf 2012 ще струва с 2400 долара по-скъпо отколокото своя предшественик– 35 200 долара за базовото оборудване и 37 250 долара за версията SL. За тези пари американците ще получат по-голямо количество нови опции, чиято необходимост става факт след продължително проучване на потребителните очаквания. В стандартното оборудване вече влиза адаптер за бързо зареждане от мрежата, който позволя зареждане на батериите до 80% само за 30 минути. Освен това вече е налице и стандартен пакет за студено време, който включва подгряване на батериите, кормилото, предните и задните седалки.
Необходимо е да споменем, че едновременно с това General Motors започна намаляване цените на хибрида Chevrolet Volt, който се явява основен конкурент на Nissan Leaf в САЩ. Седанът от моделната 2012 година сега струва 39 995 долара. – или с 1000 долара е по-евтин от предшественика, при това оборудването му не е станало по- бедно.

 
Ключови думи:   chevrolet, chevrolet volt, general motors, nissan
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте