Nissan подобри легендата

Общи 07 ноември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5436 посещения | без коментари

Днес Nissan Motor Co., Ltd. обяви пускането на обновения GT-R от моделна 2012 г. Продажбите му започват първо в Япония от 24 ноември, а в европейските шоурумове го очакваме от януари 2012 г.
Мощността е увеличена, като е доведена до 550 к.с. срещу предишните 522 к.с. , подобрена е икономията на гориво (11,8 л/100 км вместо досегашните 12 л/100 км), понижени са вредните емисии. Съответно максимумът на въртящия момент от 612 Нм е доведен до 632 Нм и е възможен между 3200 - 5800 об/мин. Въведено е асиметричното окачване, характерно за автомобилите с десен волан. В диференциала са сложени специални състезателни масла, каросерията е укрепена, опциите предвиждат и керамични спирачки.
Обзавеждането е станало още по-богато и включва стандартно камера за обратно виждане, както и възможност за подобрена аудиосистема от Bose. Производителите са предвидили и наличието на т. нар. „пистов състезателен пакет".

 
Ключови думи:   bose, nissan, nissan motor, nissan motor co, nissan motor co ltd
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте