Nissan показа Juke Nismo Concept

Общи 29 ноември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5190 посещения | без коментари

Nissan Motor Co., Ltd ще разкрие новото си бъдеще под формата на концепция с дързък дизайн, която ще илюстрира бъдещето на фирмения център Nismo. Прототипът Nissan Juke Nismo ще бъде сред звездите на фирмения щанд на стартиращото изложението в Токио, което започва на 3 декември. Автомобилът е по-нисък, по-бърз, по-широк и с видимо по-драматичен дизайн.
„Успешните продажби на Nissan Juke в световен мащаб доказаха, че клиентите харесват различното", смята Анди Палмър, изпълнителен вицепрезидент на Nissan Motor Co., Ltd. „Juke Nismo Concept издига тази идея на още по-високо ниво. Той е енергичен, различен и изкусителен", смята той.
Цветовете са перлено бяло с червени акценти, Juke Nismo Concept е с боди кит, разработен от специалистите по аеродинамика от Nismo, чиито умения са се доказали в състезателните автомобили. Както и при „спортистите" аеродинамичният му пакет е проектиран не просто, за да изглежда добре, но и да допринася за динамиката и ниския разход на гориво. Новите части са понижените предна и задна броня, по-широки калници, надвеси и странични поли.
Сменена е формата на радиаторната решетка, а задният спойлер се е сдобил със странични елементи, за да контролира по ефективно въздушните струи.
Шасито е понижено, а 1,6-литровият турбобензинов двигател е бил доработен, за да бъде увеличена мощността му.
Както показва концепцията, Nismo изнася на нови нива възможностите за индивидуализация на автомобилите от марката Nissan

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте