Novitec Rosso направи 458 Italia и 599 GTO още по-бързи и яростни

Общи 01 март 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5203 посещения | без коментари

Немските тунинг-майстори от Novitec Rosso, чийто тесен специалитет е доработката на автомобили Ferrari, представиха новостите си за Женевския автомобилен салон. Този път те са се захванали с 458 Italia и 599 GTO.
Първият е леко ревизиран и благодарение на новата картография на мотора и променената ауспухова система, мощността на оригиналния 4,5-литров мотор V8 от Модена е увеличена с 39 к.с. и тя достига до 609 к.с.
Аеродинамиката също е подобрена с помощта на карбонов пакет и така суперколата постига макс. скорост от 330 км/ч.
От друга страна Novitec се потруди да направи още по-бързо и най-бързото Ferrari - 599 GTO. Към двигателя V12 с макс. мощност 670 к.с. са добавени два компресора, инжектори и др. Резултатът е мощност 888 к.с. и въртящ момент от 862 Нм. След тези процедури ускоряването от 0 до 100 км/ч с доработения автомобил става за 3,2 сек, а макс. му скорост е 340 км/ч. Явно тунинг-майсторите са счели аеродинамиката на каросерията за достатъчно добра, затова върху нея не е работено. По отношение на интериора желаещите ще могат сами да избират степента на шумоизолация.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте