OMV се включва в почистването на България

Общи 20 януари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2555 посещения | без коментари

Всички клиенти на OMV България имат възможността да дадат своя принос и заедно с компанията да подпомогнат инициативата „Да изчистим България за един ден!“.
Първата фаза на кампанията на OMV България стартира от 19 януари 2012 г. и ще продължи до 16 март 2012 г.
OMV България започва дългосрочна кампания в подкрепа на българската инициатива „Да изчистим България за един ден!”, като първата фаза на кампанията се реализира в периода от 19 януари 2012 г. до 16 март 2012 г. При покупки в магазините и ресторантите VIVA, ползване на услуги в автомивките Top Wash и зареждане на гориво на обща стойност над 50 лева за леки автомобили и над 150 лева за автобуси или камиони над 3,5 тона, всеки клиент на компанията, изпълнил условията, получава като подарък един бон за гориво на стойност 1 лев. Полученият бон може да се използва при следващо посещение на обектите на OMV България само за зареждане на гориво, или да бъде дарен в подкрепа на инициативата „Да изчистим България за един ден!“. OMV България вярва, че ние заедно можем да направим тази българска кампания успешна и да покажем, че сме способни да се грижим и мислим за собствената си страна.
На 09 април 2011 г. най-мащабната доброволческа инициатива у нас започна с почистване на София. През май 2012 г. кампанията ще обхване цялата страна и десетки хиляди граждани доброволци, както и организации, компании и държавни структури, ще се включат в почистването на България.


 
Ключови думи:   viva
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте