Opel ADAM в действие

Общи 16 май 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5775 посещения | без коментари

В Mall of Sofia от 14 часа ще бъде отворен ADAM кът, който е един от няколкото къта на фирми, обединени от мотото „Влез в тялото си“ на деня организиран от сайта tialoto.bg. В къта на ADAM посетителите ще могат да се запознаят подробно с модела, да влязат в него и да научат за безбройните „лица“ и различните характери на ADAM. Попълнилите предлаганите им талони ще могат да участват в томбола за списания EVA, а от посетителите на всички кътове един ще спечели уикенд в компанията на ADAM.В мол Сердика Център два екземпляра на ADAM ще бъдат на разположение за разглеждане и подробна информация още от 16 май до 19 май, неделя.С изцяло новия ADAM марката Opel навлиза в растящия „лайфстайл” сегмент на малкия автомобилен клас. Късата и мускулеста каросерия на ADAM е дълга близо 3.70 метра и широка 1.72 метра (без страничните огледала). Тези основни характеристики правят свежия хечбек с три врати перфектен за движение в градска среда. В същото време възможностите и поведението на ADAM на пътя са изключителни и извън градските улици. Вътрешното пространство на ADAM предлага удобно настаняване на четирима възрастни, които могат да се радват на вдъхновена от висшия автомобилен клас атмосфера, а водачът и пътникът до него - на изключителен, нетипичен за малък автомобил простор. Шикозният малък градски автомобил на Opel е истински шампион по отношение на възможностите за индивидуално оформление и ще започне да привлича вниманието на всички в градовете. Гаранция за това е неговата модерна, самоуверена и изпълнена с жизнерадостни цветове външност, както и практически неограничените възможности за индивидуално оформление, които новият модел предлага и, благодарение на които всеки отделен екземпляр на ADAM е уникален сам по себе си.
Интериорът на ADAM също може да бъде съобразен максимално с индивидуалния стил на собственика с помощта на богатото разнообразие от цветове, декоративни елементи, стилни облицовки на тавана и светлинни ефекти.Агенция Speed-Press

 
Ключови думи:   adam opel, eva, opel, sofia, tialoto bg
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте