Opel Astra седан стъпи и на българска територия

Общи 16 ноември 2006 | Auto-Press.net A- A+ 2956 посещения | без коментари

След впечатляващия си дебют по време на автомобилното изложение в Истанбул преди броени дни, новата Opel Astra седан беше представена и в България. Моделът все още не е в напълно завършения си вид, но въпреки това впечатлява, особено с обемния си багажник.

Astra седан ще се произвежда в завода в Гливице, Полша, а продажбите й ще започнат в средата на 2007 година. В България се очаква да пристигне през есента. Новият модел ще се предлага с гама от два бензинови и два дизелови двигателя с максимална мощност в диапазона между 90 и 140 к.с.

Новият седан се отличава с прогресивния, балансиран в пропорциите си дизайн на Astra (дължина/широчина/височина - 4618/1754/1458 мм), с динамични линии и характерно поведение на пътя, съчетано със солидни показатели по отношение на безопасността. Дизайнерите на новия модел са възприели удълженото междуосие на комби-версията Сaravan (2703 мм), осигуряващо простор на задните седалки и голямо багажно пространство (500 литра). Сред технологичните акценти на богатата гама от оборудване на Astra следва да се посочат новаторски решения като биксеноновите предни светлини, системата за подпомагане на потеглянето при наклон HAS (Hill Start Assist) и допълнителното електрическо отопление "Quickheat.

Видео на Opel Astra седан можете да видите тук:Автопрес.ТВ

 
Ключови думи:   aravan, Opel Astra
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте