Opel Corsa GSi- отново тук

Общи 08 юни 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1084 посещения | без коментари

По време на автомобилното изложение в Барселона, което ще се проведе от 9 до 19 юни, на щанда на Opel ще се състои световната премиера на новото поколение Corsa GSi. Освен на завръщането на едно легендарно име, почитателите на германската марка, които ще се спрат на компактната острилка, ще могат да се насладят и на богатото стандартно оборудване, с което ще се предлага моделът.

Opel Corsa GSi е екипиран с 1.6 литров ECOTEC турбодвигател, който е в състояние да генерира максимална мощност от 110 кВт или 150 конски сили при 5 000/мин. Това позиционира новата GSI-ка директно над версията Corsa Sport 1.7 CDTI със 125 конски сили и истинската бегачка Corsa OPC с нейните 192 конски сили. Corsa GSi се ускорява от 0 до 100 км/ч за 8.1 секунди и е в състояние да развие 210 км/ч.

Opel Corsa GSi ще се предлага във варианти с три и пет врати. В стандартната екипировка на модела са включени електрически усилвател на волана с променливо съпротивление, електронна стабилизираща програма, спортно окачване, допълнителен аеродинамичен пакет, хромирани накрайници на изпускателната система, седемнадесетцолови алуминиеви джанти, кожена тапицерия на волана, червени предпазни колани и др.

 
Ключови думи:   opc, opel corsa gsi, 192, sport 1
 

Снимки


 

Dodge Durango 2007
09 юни 2007
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте