Opel Corsa, Meriva и Astra с още по-нисък разход на гориво

Общи 09 август 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5455 посещения | без коментари

Значително разширена гама от модели ecoFLEX със система Start/Stop предвижда немският производител Opel за Corsa, Meriva и Astra. Допълнителното намаление на разхода на гориво и новите възможности и удобства за потребителите са само два от елементите, които ще отличават предложенията на Opel за моделна година 2012. Благодарение на разширената палитра от технологии ecoFLEX в гамата от леки автомобили на марката, броят на икономичните ecoFLEX модели нараства - в зависимост от конкретния пазар - до общо 60, което означава удвояване на обема.
Corsa ecoFLEX със Start/Stop вече се предлага и при бензиновите варианти, нов модел с пропан-бутан (LPG). Meriva пък е с нов вариант 1.3 CDTI ecoFLEX със система Start/Stop и емисии на CO2 само 109 г/км. С нови двигатели в лицето на 1.7 CDTI и модел ecoFLEX само с 99 г/км емисии на CO2 изкушава на свой ред Astra.

 
Ключови думи:   astra, ecoflex, meriva, opel, Opel Corsa
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте