Opel Meriva Design Edition

Общи 08 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2825 посещения | без коментари

Само година след началото на продажбите си и с повече от 120 000 реализирани единици, новият Opel Meriva затвърждава лидерската си позиция в сегмента с над 30% от общите продажби в сегмента.

Дали поради тази причина или просто защото могат, от Opel разработиха специална нова серия на многофункционалното си предложение, наречено Design Edition.

В оборудването на Opel Meriva Design Edition са включени черен лъскав таван, тонирани предни светлини с адаптивна функция, фарове за мъгла, силно тонирани задни стъкла, както и двуцветни осемнадесетцолови алуминиеви джанти. Meriva Design Edition ще се предлага в пет основни екстериорни цвята- Casablanca White, Magma Red, Technical Grey, Star Silver и изцяло новият за модела Henna.

Базовата цена на представител от новата серия е 19 570 евро, като в стандартната екипировка на автомобила са включени климатична инсталация, CD аудиосистема, бордови компютър, волан с кожена тапицерия, круз-контрол, FlexRail многофункционална средна конзола и други.

 
Ключови думи:   casablanca, grey star, magma, opel meriva, star silver
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте