Opel Meriva вече се предлага в специална серия Design Edition

Общи 13 април 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2111 посещения | без коментари

Новият Opel Meriva се радва на изключителна популярност. Само година след старта на производството, по пътищата на Европа вече се движат 120 000 нови автомобила Meriva, с което малкият еднообемен модел на Opel заема безапелационно позицията на бестселър в своя сегмент от пазара. В момента над 30% oт продаваните в Европа малки ванове носят името Meriva - това е два пъти по-висок дял от най-близкия конкурент на модела.
Сега пазарният лидер на Opel става още по-привлекателен благодарение на новата версия Design Edition. Блестящият черен покрив, тонираните предни светлини с адаптивна система за управление AFL, светлините за мъгла, затъмнените и термично изолирани задни прозорци, както и 18-цоловите двуцветни алуминиеви колела формират уникално съчетание, придаващо на Meriva Design Edition характерно, спортно излъчване. Моделът от специалната серия се предлага в пет цвята на лаковото покритие - бяло Casablanca, червено Magma, сиво Technical, сребристо Star, както и новата, топла разцветка Henna, а цените ще започват от 19 570 eвро (препоръчителна цена на производителя вкл. ДДС в Германия).
Богатото серийно оборудване на съблазнителния шампион в дисциплината гъвкавост на интериора включва: климатична инсталация, аудиосистема с радиоприемник и CD-плейър, бордови компютър, облицован с кожа волан, електрозадвижване на предните странични прозорци, eлектрорегулируеми огледала за обратно виждане, темпомат и новаторска система FlexRail за съхранение на вещи в централната конзола между седалките.
Вдъхновението за тази специална серия на Meriva е почерпено от изключителния успех на изданието Corsa Color Edition, което в момента съставлява около 25% oт общите продажби на версията с три врати на Corsa на европейските пазари.

 
Ключови думи:   afl, bd, casablanca, opel, opel meriva
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте