Opel възражда купето Calibra?

Общи 05 май 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2290 посещения | без коментари

Съвършено нова Calibra ще се появи в 2013-а и по неофициална, но достоверна информация тя ще е развита на базата на успешния топ-модел на марката - Insignia. Това означава, че новото купе за разлика от старото няма да е със задно, а с предно задвижване. Колата ще се прави в Германия, а предишното поколение на модела беше на пазара от 1989-а до 1997-а година.

Но ще има и прилика - подобно на стария модел колата ще се предлага и в куатро-вариант във версията си OPC, където задвижването ще е поверено на турбо V6 2,8 л с мощност 325 к.с. Останалите двигатели ще са същите, както при Insignia, практика използвана и при предишното поколение на Calibra в което се монтираха моторите на Opel Vectra.

Как точно ще изглежда новата кола е трудно да се каже, но по всяка вероятност в развитието й ще бъде използван дизайнът на концепта GTC от 2007-а година.

 
Ключови думи:   opel vectra
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте