Opel подобри Movano

Общи 30 май 2012 | Speed-Press.com A- A+ 9000 посещения | без коментари

Практичният лекотоварен модел Movano на Opel вече e с още по-нисък разход на гориво, повишено ниво на безопасност и по-добър комфорт благодарение на редица модификации на гамата от двигатели, както и на новите инфоразвлекателни системи на борда. Богатото му оборудване го превръща в мобилен офис.
Гамата от варианти включва закрити фургони (предлагат се в четири дължини на каросерията и три височини на тавана), товаропътнически версии комби, crew-фургони с разширени кабини за работни екипи, бордови варианти, шаси-кабини в обикновено и разширено crew-изпълнение, както и пълна палитра от заводски трансформации, сред които самосвали, бордови платформи, затворени надстройки на шаси-кабини, както и микробуси за превоз на пътници.
Двигателят 2.3 CDTI на Movano във версиите с макс. мощност 100 к.с. и 125 к.с. и серийна 6-степенна механична предавателна кутия е бил оптимизиран. Така при версиите с предно предаване затвореният фургон (дължина 5048 мм, височина 2496 мм) изразходва едва 7,8 л/100 км, а нивото на вредните емисии е 205 г/км. Подобно подобрение на показателите е постигнато и при 9-местната пътническа версия Combi с предно предаване (дължина 5048 мм, височина 2307 мм), при която тези показатели съответно са 7,2 л/100 км и 190 г/км.
Всички инфоразвлекателни системи на модела вече разполагат с възможност за свързване на външни устройства по стандартите Bluetooth и USB, като последният вече е на разположение както при базовия радиоприемник, така и при аудиосистемите със CD-плейър. Едновременно с това системата CD15 BT USB и върховия модел в гамата CD35 BT USB предлагат и предимствата на дистанционното управление с бутони на волана.
Дадена е и възможност за навигация на основата на TomTom с картова информация на SD-Новият Opel Movano е практичен при всекидневна употреба и се предлага както във версии с предно (FWD), така и със задно предаване. Задните му врати се отварят стандартно на 180 градуса, а допълнително се предлага и възможност за отваряне на 270 градуса. Стандартната странична плъзгаща се товарна врата е с максимална широчина от 1270 мм (1050 мм при версиите L1), което позволява странично товарене на стандартизирани европалети.

 
Ключови думи:   combi, movano, opel
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте