Opel със световна премиера на Cascada с 200 к.с. в Детройт

Общи 08 август 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7000 посещения | без коментари

Максимална мощност 200 к.с., 300 Нм максимален въртящ момент и 235 км/ч максимална скорост – изключително мощната версия от новото поколение турбо двигатели 1.6 SIDI turbo на марката Opel ще отбележи своята официална световна премиера в модела Opel Cascada на тазгодишното международно автомобилно изложение IAA във Франкфурт, което ще бъде отворено за масовата публика в периода 12 – 22 септември. Tова ще бъде първата демонстрация от страна на Opel на спортната версия на новия кабриолет от среден клас на компанията, която ще увенчае бензиновата гама на Cascada и ще се отличава в ролята си на флагман сред останалите варианти на модела по двете ясно видими ауспухови тръби. Двигателят е един от изцяло новоконструираните 4-цилиндрови задвижващи агрегати на марката Opel със система SIDI (Spark Ignition Direct Injection – Искрово запалване, директно впръскване) за директно впръскване на гориво в цилиндрите и в този втори, нов вариант бележи върховата стойност по отношение на мощността в 1,6-литровия клас агрегати на марката Opel. Новият двигател ще се присъедини към агрегата 1.6 SIDI turbo с 170 к.с., който вече бе представен в рамките на пазарната премиера на модела Cascada през пролетта. И двата нови двигателя са оторизирани без ограничения от производителя за употреба както на безоловни бензини с октаново число 98, така и на такива с октаново число 95.
В рамките на пет години автомобилната компания представя на пазара общо 23 нови модела. В периода до 2016 година Opel ще пусне в производство и три изцяло нови фамилии от двигатели и 13 нови задвижващи агрегата, с което ще обнови 80 процента от цялата си гама двигатели. Новите даунсайзинг агрегати 1.6 SIDI turbo се отличават преди всичко със своята висока енергийна плътност, съчетана с отлични работни характеристики и ниски показатели на разхода на гориво и количествата емисии на CO2. В същото време, компанията представи на пазара няколко изключително модерни механични и автоматични предавателни кутии. Моделът Cascada 1.6 SIDI turbo с максимална мощност 200 к.с. и 6-степенна механична трансмисия може да бъде поръчана от есента. Новият двигател ще направи своя официален дебют в кабриолета от среден клас на автомобилното изложение IAA във Франкфурт и впоследствие ще бъде представен и в различни други модели на марката Opel. Повече информация в прикачения файл.

 
Ключови думи:   cascada, direct injection, iaa, opel
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте