Peugeot представя първата „Линейка тип В“ по европейски стандарт, сертифицирана в България

Общи 18 август 2014 | Speed-Press.com A- A+ 8080 посещения | без коментари

Peugeot пусна на пазара „Линейка тип B”, изцяло изработена и сертифицирана съгласно европейския стандарт ЕС 1789:2007+А1:2010 за този тип превозни средства. София Франс Ауто осъществява този проект върху базов автомобил Peugeot Boxer в сътрудничество с българската фирма ТРАНСФОРМА и има самочувствието, че предлага едни от най-сигурните и висококачествени линейки на българския пазар. Новата линейка е преминала всички фази на сертификация за „Линейка тип В“ и е с издадено „Удостоверение за индивидуално одобрение” от Министерството на транспорта в България. При производството на линейката са внедрени редица иновативни технологии.
Според европейското законодателство линейките могат да бъдат: “тип А” – транспортна линейка, “тип B”– линейка за оказване на спешна медицинска помощ, и “тип C” - реанимобил. Диференцирането на различните класове е направено съобразно условията за оказване на медицинска помощ в самата линейка: - тип А е транспортен вариант на линейка, при който е предвидено само да се извърши придвижването на пострадалото лице от мястото на инцидента до мястото за лечение (болница, клиника и т.н.), без да се налага интервенция по време на транспортирането. Тези линейки се делят на клас А1 - за транспорт на един пациент, и клас А2 – за един или повече, на носилка или стол;- тип В е вариант на линейка за оказване на спешна медицинска помощ, при който се извършват основен обем от медицински действия и наблюдения на пациента до транспортирането му в лечебното заведение; - тип С е вариант с ниво на оборудване, което дава възможност да се извършват по-голям обем от медицински действия по лечението и интервенции на пациента в самия автомобил.
В тази връзка новата линейка, която предлага София Франс Ауто, е добър пример за това, какви трябва да бъдат линейките в България. Линейката Peugeot е изработена изцяло по европейския стандарт ЕС 1789:2007+А1:2010, което е гаранция за сигурност, безопасност и ниво на медицинско оборудване.

 
Ключови думи:   peugeot
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте