Pirelli обяви цветовете на гумите

Общи 21 март 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2539 посещения | без коментари

Италианският производител и доставчик на гуми за Формула 1 Pirelli разкри цветовата схема, по която ще се отличават различните типове. През сезон 2011 ще се използват шест различни комплекта, като логата ще са оцветени по различен начин.
Оранжевото означава „мокри", синьото - интермедия, червеното, че са супермеки, жълтото - меки, бялото - средно меки, докато твърдите са в сребърно.
Пол Хембри, директор на Pirelli Motorsport, коментира: „Много се радваме, че след 20 години отново сме в спорта. Нашата цел е да сме активен и сериозен партньор на Формула 1 през следващите три години. Зрителите ще могат лесно да различават различните типове гуми, а и те ще са ключов фактор в състезанията тази година".
Италианският производител не използва за пръв път подобна „шарена" идея. През 1986 г. в качеството си на доставчик на отбора на Benetton, той оцвети четирите гуми в различни цветове, за да подкрепят кампанията United Colors, какъвто е девиза на марката облекла.

 
Ключови думи:   formula 1, Motorsport, pirelli, united colors
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте